Håndlavet nøglering i kernelæder - 'Danmark' skrevet med runer

Er du vikinge-entuisiast? Så får du hér muligheden for at investere i den helt rigtige nøglering, hvor der er præget 'Danmark' med runeskrift ned i den lækre og kraftige sorte kernelæder. Nøgleringen er dansk produceret.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordene er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med. Samtidig er ordene gentaget på nudansk, så alle er samlet op.

Periode: Vikingetid
Materiale: Sort kernelæder og metal
Mål (BxH) i cm: 1,5 x 11,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.