Livgarder fra kongehuset som stabel-figur

Sjov stabelfigur udformet som en af kongehusets ikoniske gardister. Figuren er udført i træ og består af syv dele.

Den kongelige livgarde, eller livgarden i daglig tale, blev oprettet af Frederik d. 3. d. 30. juni 1658. Og udover at fungere som kongefamiliens ceremonielle vagtkorps er livgarden også et infanteriregiment, der indgår i hæren.

Livgarden er derudover også skarpt operativ indsat som beredskabsvagthold til støtte for politiet ved eks.vis. terror.

Soldaten er mere en souvenir end som sådan legetøj, da man grundet små dele skal være fire år for at lege med den. Alternativt kan barnet lege med det under opsyn.

Varenummer: 32039
Materiale: Træ
Mål (BxH) i cm: 19,5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.