• Nøglering med Guden Thor - metal
    Nøglering med Guden Thor - metal

Nøglering med Guden Thor - metal

49,00 DKK

Fin nøglering med en figur, der forestiller den nordiske gud Thor. Den oprindelige figur menes at være fra det 10. århundrede og blev fundet på Island.

I de myter, som blev nedskrevet på Island i middelalderen, var Thor Odins ældste søn, og den næst mægtigste gud i asernes slægt, efter Odin selv.

Som tordengud rådede han over vejret, og bekæmpede civilisationens fjender, som f.eks. jætter og trolde, og beskyttede gudernes og menneskenes land mod kaosuhyrer, som blandt andet Midgårdsormen.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40011
Periode: Vikingetid
Materiale: Metal
Mål (BxH) i cm: 1,5 x 3,6

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer