• Smørkniv i enebærtræ - vikingeskibsmotiv
    Smørkniv i enebærtræ - vikingeskibsmotiv

Smørkniv i enebærtræ - vikingeskibsmotiv

48,00 DKK

Lækker og rustik smørkniv i enebærtræ, en træsort, som er udbredt på hele den nordiske halvkugle, og som har en uminkendelig og helt fantastisk duft, som kan få én til at tænke på en gåtur i en fyrretræsskov efter en frisk regnbyge - et tidspunkt, hvor alle dufte ofte er ekstra intense.

Smørkniven med den smukke og gode pasform i hånden er et stykke brugskunst, som leder tankerne hen på den gang mormor var ung og på solide køkkenredskaber. Du kan smøre dig en god håndmad i køkkenet eller dække op til et smukt og uhøjtideligt morgenmåltid, brunch eller en god frokost. Også en god gaveidé til udenlandsdanskeren, eller som firmagave.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37077
Periode: Nyere tid
Materiale: Enebærtræ

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.