• Viking Ice Rocks - Isterninger
    Viking Ice Rocks - Isterninger

Viking Ice Rocks - Isterninger

138,00 DKK

Sten til at køle eller lune din drink.

Hver æske indeholder 8 kvadratiske fedtsten (2 x 2 cm), som kan bruges til at lune eller køle drikke. Stenene lægges i fryseren i en time før brug eller 15 min. i ovn eller 40 sek. i mikrobølgeovn.

Stenene er indgraveret med runerne for ”Is” og der er trykt en liste over alle runer på æsken.

Fedtsten er en 400 millioner gammel bjergart. Den er meget velegnet til at holde på varme og kulde. Vikingerne brugte fedtsten til at lave køkkenredskaber.

Fedtsten er godkendt af Levnedsmiddelstyrelsen til brug i forbindelse fødevarer. Fedtsten er basisk og neutraliserer kulsyreholdige drikke (f.eks. sodavand).

Når stenene nedsænkes i væske, kommer de til at fremstå mørkere end på billedet og runen bliver derved tydeligere at se.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31280
Periode: Vikingetid
Materiale: Fedtsten

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.