• Viking viskelæder - Nero
    Viking viskelæder - Nero

Viking viskelæder - Nero

20,00 DKK

Viskelæder i ekstraordinær kvalitet. Sort farve, god størrelse og drøjt i brug.

Forskellen på et godt og et dårligt viskelæder, er forholdet mellem indholdet af fyldstoffer og syntetisk gummi. Det første er billigt, det andet er det, "der visker".

Dette viskelæder fra det gamle danske firma Viking, er lavet på den bedst mulige måde. Det er den rene vare. Har du har oplevet dette viskelæder i praksis, bliver du rigtig glad.

Viskelæderet er fri for phthalater – de kemiske blødgørere, der kan være hormonforstyrrende. Designet er uden unødvendig emballage – det vil sige, at du slipper for karton-omslaget. Det er produceret i Vesteuropa tættest muligt på Danmark.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30782
Periode: Nyere tid
Materiale: Gummi
Mål (BxH) i cm: 7 x 1,9

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer