• Grå t-shirt med runer - økologisk bomuld
    Grå t-shirt med runer - økologisk bomuld

Grå t-shirt med runer - økologisk bomuld

149,00 DKK

Er du en ægte viking? Så får du hér muligheden for at investere i den helt rigtige t-shirt i en lækker, kraftig bomuldskvalitet. Med runeskrift er der skrevet 'Ægte Viking' på T-shirten.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordene er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med. Samtidig er ordene gentaget på nudansk, så alle er samlet op.

Du kan med god samvittighed krybe i denne flotte T-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Bomulden er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Der er brugt vedvarende energi til produktionen, og overskydende energi er brugt i lokale netværk. Så skulle det være på plads.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35872
Periode: Vikingetid
Materiale: Økologisk bomuld

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer