Grå t-shirt med runer

Er du en ægte viking? Så får du hér muligheden for at investere i den helt rigtige t-shirt.
Med runeskrift er der skrevet 'Ægte Viking' på T-shirten.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordene er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med. Samtidig er ordene gentaget på nudansk, så alle er samlet op.
T-shirten er i en lækker, kraftig kvalitet.

Du kan med god samvittighed krybe i denne lækre t-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Det er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Der er brugt vedvarende energi til produktionen og overskydende energi er brugt i lokale netværk. Så skulle det være på plads.

Periode: Vikingetid
Materiale: Bomuld