Miniviking - Baby Bodystocking i 100% økologisk bomuld

Miniviking - Baby Bodystocking i 100% økologisk bomuld

Lækker hvid baby body med rødt tryk – ”Miniviking” både skrevet med runeskrift og på dansk.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordet er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med.

Body’en kommer i tre størrelser.

Du kan med god samvittighed putte "Lille Pus" i denne skønne dragt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld. Det er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Minimum 70 % af den energi der er brugt, kommer fra vindenergi og spildevandet fra produktionen bliver renset og genanvendt. Så skulle det være på plads.

Periode: Vikingetid
Materiale: Bomuld