• Sort t-shirt med Thorshammer -  økologisk bomuld
    Sort t-shirt med Thorshammer -  økologisk bomuld

Sort t-shirt med Thorshammer - økologisk bomuld

149,00 DKK

Flot t-shirt i en kraftig bomuldskvalitet med Thorshammer. Thorshammeren på T-shirten er en kopi af et smykke fundet ved Rømersdal på Bornholm.

Thors hammer er de hedenskes svar på de kristnes kors. Hammeren tilhørte Odins søn Thor, som brugte den i sin kamp mod jætterne. Den ramte altid sit mål og vendte tilbage til ham.

Du kan med god samvittighed krybe i denne lækre T-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Det er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Der er brugt vedvarende energi til produktionen og overskydende energi er brugt i lokale netværk. Så skulle det være på plads.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35881
Periode: Vikingetid
Materiale: Økologisk bomuld

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Thorshammer - guld
6.699,00 DKK