Sort t-shirt med Thorshammer

Flot t-shirt med Thorshammer. Thorshammeren på t-shirten er en kopi af et smykke fundet ved Rømersdal på Bornholm.

Thors hammer er de hedenskes svar på de kristnes kors. Hammeren tilhørte Odins søn Thor, som brugte den i sin kamp mod jætterne. Den ramte altid sit mål og vendte tilbage til ham.
T-shirten er i en lækker, kraftig kvalitet.

Du kan med god samvittighed krybe i denne lækre t-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Det er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Der er brugt vedvarende energi til produktionen og overskydende energi er brugt i lokale netværk. Så skulle det være på plads.

Periode: Vikingetid
Materiale: Bomuld