T-shirt med runer - børn

T-shirt med runer - børn

Kender du en lille ægte viking? Så får du hér muligheden for at investere i den helt rigtige T-shirt i en lækker, kraftig bomuldskvalitet. Med runeskrift er der skrevet 'Ægte Viking' på T-shirten.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordene er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med. Samtidig er ordene gentaget på nudansk, så alle er samlet op.

Du kan med god samvittighed putte børn eller børnebørn i denne lækre t-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Bomulden er samtidig certificeret som værende produceret under ordentlige løn- og arbejdsforhold og med et begrænset aftryk på vores fælles natur. Der er brugt vedvarende energi til produktionen, og overskydende energi er brugt i lokale netværk. Så skulle det være på plads.

Periode: Vikingetid
Materiale: Økologisk bomuld