T-shirt med runer - børn

T-shirt med runer - børn

Kender du en lille ægte viking? Så får du hér muligheden for at investere i den helt rigtige t-shirt.

Med runeskrift er der skrevet 'Ægte Viking' på T-shirten.

Vi har brugt de oprindelige vikingeruner, men ordene er på nudansk og ikke på olddansk. Så kan de fleste af os bedre være med. Samtidig er ordene gentaget på nudansk, så alle er samlet op.

T-shirten er i en lækker, kraftig kvalitet.
Du kan med god samvittighed putte børn eller børnebørn i denne lækre t-shirt. Stoffet er nemlig 100 % økologisk, fair trade bomuld.

Periode: Vikingetid
Materiale: Bomuld