• Flaskeskib - Skoleskibet København - Stor
    Flaskeskib - Skoleskibet København - Stor

Flaskeskib - Skoleskibet København - Stor

198,00 DKK

Miniatureudgave af Skoleskibet København, anbragt i en flaske.

Traditionen med at bygge skibe i flasker var meget populær i tiden med de store sejlskibe.

Selvom det måske kan være svært at forstå, hvordan man får bygget et skib inde i en flaske, så består kunsten først og fremmest i at bygge skibet uden for flasken; lirke det ind og derefter rejse masterne ved hjælp at tråd som derefter klippes af. Der findes flere museer rundt omkring i verden der kun indeholder flaskeskibe. Museet med den største samling af flaskeskibe ligger på Ærø.

Skoleskibet ’København’ var en femmastet bark, der blev søsat i 1921 af ØK. På det tidspunkt var det verdens største sejlskib.

På en tur i december 1928 fra Buenos Aires med kurs mod Adelaide, Australien forsvandt ’København’ og dets 60 store besætning uden spor og der er intet fundet siden.

Et vrag fundet ved Cave Point på øen Tristan da Chuna i 2012 kan være ’København’, men det er endnu ikke endeligt bevist.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33223
Periode: Nyere tid
Materiale: Glas, træ, stof
Mål (BxH) i cm: 28 x 10

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.