• Fregatten Jylland - Lille
    Fregatten Jylland - Lille

Fregatten Jylland - Lille

149,00 DKK

Træ-kopi af Fregatten Jylland, samlet og klar til at have stående på hylden. Modellen er ikke legetøj, men er til pynt og glæde.

Fregatten Jylland deltog i Slaget ved Helgoland den 9. maj 1864. Det lykkedes for danskerne at sende modstanderne på flugt, men sejren ændrede ikke krigens udfald – Danmark led, som bekendt, et sviende nederlag.

’Jylland’ var slutningen på en æra. Selvom skibet sejlede både med sejl og med motor, var fregatten det sidste træskib der blev bygget til den danske flåde. Derefter gik man over til motoriserede, pansrede skibe.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30095
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, bomuld, metal
Mål (BxH) i cm: 24 x 24

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.