• Skibskanon med blyantsspidser
    Skibskanon med blyantsspidser
  • Skibskanon med blyantsspidser

Skibskanon med blyantsspidser

49,00 DKK

Skibskanon lavet af metal og med plastik hjul. Under løbet er der en blyantsspidser gemt.

De første kanoner kom i brug på skibe i 1300-tallet i starten af Hundrede års-krigen, hvor det engelske krigsskib Christopher var udstyret med tre kanoner i Slaget ved Arnemuiden, i det nuværende Holland. Selv med kanoner måtte den underlegne engelske flåde på fem skibe se sig slået af franskmændenes overvældende 48 krigsskibe.

Fra det tidspunkt gik våbenkapløbet hastigt op, og da sejl blev afløst af damp, var antallet af kanoner på de største linjeskibe oppe på 130.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 31177
Periode: Middelalder til nyere tid
Materiale: Metal, plastik
Mål (BxH) i cm: 7,8 x 3,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Egtvedpigen
20,00 DKK
Hønseringe
12,00 DKK