• Vanila - Magnet
    Vanila - Magnet

Vanila - Magnet

35,00 DKK

Magnet med motiv fra en gammel plakat. Oplagt og anderledes at have hængende på køleskab eller opslagstavle.

Det oprindelige motiv er en plakat udført af Henrik Hansen for Tørsleff i 1935. Tegningen er stadig at finde på Tørsleffs pakker med vaniljesukker.

Henrik Hansen (Laub) var uddannet på kunstakademiet i København, men arbejdede i mange år som fast tegner på Aarhus Stiftstidende. Han er også meget berømt for sine forsider til julenummeret af Familie Journalen, som han tegnede igennem 40 år. Ved siden af, lavede han illustrationer til reklamer, blandt andet til Vanila- og Atamon-pakkerne.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40845
Periode: Nyere tid
Materiale: Plastik, magnetfolie
Mål (BxH) i cm: 5,7 x 7,8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.