• Blåt silketørklæde med møntmotiv og runer
    Blåt silketørklæde med møntmotiv og runer

Blåt silketørklæde med møntmotiv og runer

599,00 DKK

Smukt tørklæde i en rigtig god silkekvalitet designet af Katja Bie. Baggrundsdekorationen på tørklædet er sorte og lyseblå runer fra hele Skandinavien – både langkvist– og kortkvistruner.

Det store, runde, gyldne skib i hver ende af tørklædet stammer fra Hedebymønten. Den blev fundet på den svenske halvø Birka ca. 825 e.Kr. Mønten er meget typisk for perioden, og viser et vikingeskib med svungne stævne og skjolde fæstnet langs skibssiden. Nedenunder skibet er der afbildet en lille fisk til at illustrere det våde element. Den originale mønt er udstillet på Nationalmuseet i København.

Tørklædet fremstår i blå med tegninger i sort, lyseblå og gulgrøn.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38167
Periode: Vikingetid
Materiale: Silke
Størrelse: ca. 56 cm x 168 cm
Farver: Blå, lyseblå, sort, gulgrøn

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.