Blødt tørklæde i uld og viskose med helleristningsmotiver

Lækkert blødt tørklæde i uld og viskose med smukt grafisk mønster i gråsort, petrol og lime med de meget smukke helleristningsmotiver fra bronzealderen.

Helleristninger var tidens tegninger i bronzealderen, som man bl.a. kan se eksempler på en del steder på Bornholm, men de er generelt meget udbredt i hele Skandinavien.

Det var figurer og symboler ridset i eller malet på sten og er kendt i hele verden. Man skelner mellem stenalderens jagtristninger og bronzealderens jordbrugsristninger. Sidstnævnte er forbillede for tørklædet her.

Periode: Bronzealder
Materiale: Blødt uld og viskose