• Bronzealderjakke i petroleumsblå
    Bronzealderjakke i petroleumsblå
  • Bronzealderjakke i petroleumsblå

Bronzealderjakke i petroleumsblå

2.399,00 DKK
Petroleumsblå jakke med gule helleristninger.

Helleristninger er figurer og symboler ridset i eller malet på sten. Helleristningerne er kendt fra hele verden og man skelner mellem stenalderens jagtristninger og bronzealderens jordbrugsristninger. Sidstnævnte er forbilleder for motiverne på jakken. Jordbrugsristningerne består af motiver som skåltegn, hjulkors, mennesker med våben, skibe, dyr og jagtscener og meget mere.

Jakken er designet og produceret i Danmark og strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik. 

Den skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned (i ferieperioder kan det blive en uge længere).
Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: petrol_bronze_jakke
Periode: Bronzealder
Materiale: Merino
Størrelse: Small, Medium, Large

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Solhjul
149,00 DKK