Brunt silketørklæde med runeskrift og motiver fra vikingetiden

Smukt tørklæde i en rigtig god fed silkekvalitet designet af Katja Bie. Baggrundsdekorationen på tørklædet er runer fra forskellige skandinaviske runesten, der i blandt Rökstenen og Jellingestenen. En runesten er en gravsten eller mindesten med runeindskrift. Der findes over 3000 runesten iskandinavien, de fleste i Sverige. I begge sider af tørklædet ses motiver derstammer fra en udskåret træfrise.

Periode: Vikingetid
Materiale: Silke