• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Brunt silketørklæde med runeskrift og motiver fra vikingetiden

Smukt tørklæde i en rigtig god fed silkekvalitet designet af Katja Bie. Baggrundsdekorationen på tørklædet er runer fra forskellige skandinaviske runesten, der i blandt Rökstenen og Jellingestenen.

I begge sider af tørklædet ses motiver der stammer fra en udskåret træfrise.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid
Materiale: Silke
Størrelse: ca. 50 cm x 150 cm
Farver: Mørkebrun, lysebrun ,turkis

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.