Grønt silketørklæde med runer og Jellingstenen

Smukt tørklæde i en rigtig god fed silkekvalitet designet af Katja Bie. Baggrundsdekorationen på tørklædet er sorte og lyseblå runer fra hele skandinavien, -både langkvist og kortkvist runer. De store hovedmotiver stammer fra dekorationerne og runerne på Jellingstenen. Tørklædet fremstår i en mørk grøn med runer og dekoration i sort, grøn, turkis og gulgrøn.

Periode: Vikingetid
Materiale: Silke
Størrelse: ca. 50 cm x 150 cm
Farver: Mørkegrøn, sort, grøn, turkis, gulgrøn