• Guldhornsjakke i grå og gul - One Size
    Guldhornsjakke i grå og gul - One Size
  • Guldhornsjakke i grå og gul - One Size

Guldhornsjakke i grå og gul - One Size

2.699,00 DKK

Jakke i koksgrå og gul. Mønsteret er taget fra motiverne på det lille guldhorn.

Jakken er designet og produceret i Danmark og strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik. 

Den skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned (i ferieperioder kan det blive en uge længere).

De to guldhorn blev fundet i Gallehus ved Møgeltønder, det første lange guldhorn i 1639. Det andet, korte horn blev fundet 95 år senere. Guldhornene er udsmykket med fremstillinger af dyr og fabelvæsener.

Begge horn kom til Det Kongelige Kunstkammer. Herfra blev de stjålet i 1802 af en guldsmed, som indsmeltede dem og lavede bl.a. smykker af guldet.

Guldhornene er derfor rekonstruktioner, skabt med en vis usikkerhed, efter tegninger fra 1600- og 1700-årene.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39541
Materiale: Merino
Størrelse: One Size
Farver: Grå, gul

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer