• Håndstrikkede babybukser i 100% yakuld fra Mongoliet
    Håndstrikkede babybukser i 100% yakuld fra Mongoliet

Håndstrikkede babybukser i 100% yakuld fra Mongoliet

299,00 DKK

Her får du de kæreste babybukser i noget af det blødeste, luneste og lækreste håndspundne uld, som du kan give din baby på. En uld, som heller ikke klør. 

Yakuld er ligesom cashmere en luksusfiber, som er kendt og elsket for sin fantastiske blødhed, og udgør et stort potentiale for en bæredygtig udvikling på den mongolske slette.

Yakoksen er et vigtigt dyr for Mongoliets nomader og dens uld er i de senere år blevet kendt i modeindustrien, hvor man sætter pris på dens levende naturfarver, varme og blødhed. Yakokserne græsser frit i Arkhangai bjergene i harmoni med naturen. Ulden her stammer fra Ar Arvjin Delgrekh kooperativet.

Størrelsen på bukserne passer til en baby på ca. 9-12 mdr. 

Babytøjet i yakuld er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35989
Periode: Nyere tid
Materiale: Yakuld
Mål: Bredde: ca. 28 cm. Højde: ca. 43 cm.
Størrelse: 9-12 måneder
Farver: Kaffebrun

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.