• Håndstrikkede babyfutter i 100% yakuld fra Mongoliet
    Håndstrikkede babyfutter i 100% yakuld fra Mongoliet

Håndstrikkede babyfutter i 100% yakuld fra Mongoliet

249,00 DKK

Her får du de kæreste brune babyfutter i det blødeste og lækreste håndspundne yakuld, som du kan holde din babys fødder varme. En uld, som heller ikke klør. Selve futten er hæklet og den øverste ribkant er strikket.

Yakuld er ligesom cashmere en luksusfiber, som er kendt og elsket for sin fantastiske blødhed, og udgør et stort potentiale for en bæredygtig udvikling på den mongolske slette.

Yakoksen er et vigtigt dyr for Mongoliets nomader og dens uld er i de senere år blevet kendt i modeindustrien, hvor man sætter pris på dens levende naturfarver, varme og blødhed. Yakokserne græsser frit i Arkhangai bjergene i harmoni med naturen. Ulden her stammer fra Ar Arvjin Delgrekh kooperativet.

Størrelsen på futterne passer til en baby på ca. 9-12 mdr.

Babytøjet i yak okse uld er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35979
Periode: Nyere tid
Materiale: Strikket og hæklet baby yak okse uld
Mål: Længde: ca. 12 cm Bredde: ca. 7 cm. Højde: ca. 8 cm.
Størrelse: 9-12 mdr.
Farver: Mørk- og lysebrun - 2 farvet (kaffebrun og mørk nougat)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.