• Håndstrikket babyvest i håndspunden 100% baby-yakokse uld fra Mongoliet
    Håndstrikket babyvest i håndspunden 100% baby-yakokse uld fra Mongoliet

Håndstrikket babyvest i håndspunden 100% baby-yakokse uld fra Mongoliet

299,00 DKK

Her får du den kæreste babyvest i noget af det blødeste, luneste og lækreste uld, som du kan give din baby på. En uld, som heller ikke klør. 

Yak-uld er ligesom cashmere en luksusfiber, som er kendt og elsket for sin fantastiske blødhed, og udgør et stort potentiale for en bæredygtig udvikling på den mongolske slette.

Yak oksen er et vigtigt dyr for Mongoliets nomader og dens uld er i de senere år blevet kendt i modeindustrien, hvor man sætter pris på dens levende naturfarver, varme og blødhed. Yak okserne græsser frit i Arkhangai bjergene i harmoni med naturen. Ulden her stammer fra Ar Arvjin Delgrekh kooperativet.

Størrelsen på vesten passer til en baby på ca. 9-12 mdr.

Babytøjet i yak okse uld er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35980
Periode: Nyere tid
Materiale: Baby yak okse uld
Mål: Bredde: ca. 27 cm Højde: ca. 33 cm
Størrelse: 9-12 måneder
Farver: Kaffebrun

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.