• Kimonojakke i rød og pink
    Kimonojakke i rød og pink

Kimonojakke i rød og pink

2.699,00 DKK

Kimonojakke i rødt og pink mønster og med orange kanter.

Jakken er inspireret af den klassiske japanske nationaldragt, kimonoen, som før i tiden blev båret af både mænd, kvinder og børn, men som nu oftest kun bæres af kvinder. Oprindeligt var det en betegnelse for alt slags tøj, men i nyere tid er det navnet på den klædedragt vi kender med brede ærmer og lange skøder.

Jakken er designet og produceret i Danmark.

Jakkerne er strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik.

Jakkerne skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned (i ferieperioder kan det blive en uge længere).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: rod_kimono_jakke
Materiale: Merinould
Størrelse: Small/Medium, Large/Xlarge
Farver: Rød, pink, orange

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.