Lang rød jakke med slidser fra 1700-tallet

2.398,00 DKK

Denne unikke strikjakke er inspireret af en herrejakke fra begyndelsen af 1700-tallet. Den har nogle helt originalt slidser med et indsat stykke i en smuk kontrastfarve både for og bag. Selve mønsteret er fra 1760'erne. Farvekombinationen er her: Mørk rød, postkasserød og pink med lyseblå slidser.

Jakkerne er strikket i 100% merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik. Jakkerne skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned ( i ferieperioder kan det blive en uge længere).

Varenummer: herrejakke-roed
Materiale: Merinould