• Margrete 1.s jakke - sort med karrygul slids
    Margrete 1.s jakke - sort med karrygul slids

Margrete 1.s jakke - sort med karrygul slids

2.699,00 DKK

Jakke med mønster hentet fra Dronning Margrete 1.s kjole i guldbrokade. Kjolen skulle hun efter sigende have båret til sit bryllup i 1363, da hun som 10-årig blev gift med Kong Haakon. Men senere kulstof 14-prøver viser, at kjolen er vævet i 1400-tallet. Så der er noget, der ikke stemmer helt.

Hvorom alting er, så er jakken utrolig smuk og absolut ikke noget, man finder hvor som helst.

Jakken er designet og produceret i Danmark og strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik.

Den skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned (i ferieperioder kan det blive en uge længere).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: Sort_Margrete_jakke
Periode: Middelalder
Materiale: Merino
Størrelse: Small, Medium, Large

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.