• Silketørklæde i 100% silke fra Mongoliet
    Silketørklæde i 100% silke fra Mongoliet
  • Silketørklæde i 100% silke fra Mongoliet

Silketørklæde i 100% silke fra Mongoliet

349,00 DKK

Elegant og let silketørklæde med smukke grafiske motiver og flotte farver hentet fra den klassisk-mongolske skriftverden, som på tørklædet ses i flere varianter og i hjørnerne som kalligrafi. Tørklædet er fremstillet i Mongoliet og vil være en lækker eksotisk detalje til din garderobe. Og samtidig får du et helt unikt tørklæde, som du ikke kommer til at se andre med - medmindre de har været i Museumsbutikken ...

Den mongolske skrift udført som kalligrafi er en meget populær og yndet kunstform i Mongoliet i dag. Den vinder mere og mere frem  - også på bekostning af den almindelige trykte tekst, hvor mongolsk skrives med kyrilliske bogstaver (som i russisk). Den udføres med pensel og sort maling. som også kan ses på tørklædet.

Silketørklædet er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37555
Periode: Nyere tid
Materiale: 100% silke
Mål: 53 x 53 cm
Farver: Et miks af nuancer i rød, sort, irgrøn, råhvid, varm orange og karrygul

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.