Sort bomuldstørklæde med Århusmaske-motiv og runer

Sort bomuldstørklæde med Århusmaske-motiv og runer

Lækkert blødt sort bomuldstørklæde med smukt grafisk mønster i blå og lyse sandfarvede nuancer af den facinerende Århusmaske fra vikingetiden.

Masken, som er en grylemaske afbildet på en runesten, blev i sin tid fundet i fundamentet af Århus' gamle vandmølle. Forlægget til Århusmasken har formentlig været fremstillet af læder og brugt af åndemanere i den sene vikingetid ca. år 1000. Originalen er udstillet på Forhistorisk Museum, Moesgård.

Periode: Vikingetid
Materiale: 100% bomuld
Mål: 100 x 100
Størrelse: 100 x 100