• Uniformsjakke i grå og gul
    Uniformsjakke i grå og gul

Uniformsjakke i grå og gul

2.398,00 DKK

Jakke inspireret af en uniformsjakke, som Frederik d. 6. bærer på et maleri af C. W. Eckersberg fra starten af 1800-tallet.

’I årene fra 1823 og frem til sidst i 1830'rne malede C. W. Eckersberg, bistået af sine elever, en række næsten ens billeder af Frederik 6. i profil, stående i sit audiensgemak på Amalienborg. Som han står på dette billede, mødte de audienssøgende ham. Hans optræden var uforandret den samme. Uden videre indledning blev den indtrædende spurgt, hvad han ville. Når den audienssøgende havde fået fremført sin bøn eller tak, blev der nikket kort som tegn på, at den pågældende kunne gå. Hvis det, som det var mest almindeligt, drejede sig om en ansøgning eller gunstbevisning, lød det: „Så kan han indgive en ansøgning”! Under hele forløbet holdt kongen sine øjne hæftet på den, der var i audiens.’ Den Store Danske

Jakkerne er designet og produceret i Danmark og er strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik. Jakkerne skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned (i ferieperioder kan det blive en uge længere).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: Uniformsjakke-graa-med-gul
Periode: Nyere tid
Materiale: Merinould
Farver: Grå/Gul
Størrelse: Small, medium og large

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.