• Viking runejakke i blå
    Viking runejakke i blå

Viking runejakke i blå

2.198,00 DKK

En helt unik jakke med runer fra vikingetiden. Borten på jakken er i traditionelt vikingefletmønster.

Runerne stammer fra det ældre Futhark-runealfabetet, fra 150 – 800 e. Kr. som indeholdt 24 tegn. De tidligste runer, som blev brugt i Norden og de germanske områder, kan dateres tilbage til 100 e.Kr.
Indtil omkring 8. århundrede var det ældre Futhark-alfabet den dominerende form. Derefter overgik man til den forkortede udgave med kun 16 tegn, hvor hver rune stod for flere sproglige lyde. Runealfabetet blev langsomt erstattet af det latinske alfabet i Middelalderen.

Jakken er designet og produceret i Danmark. Jakkerne er strikket i 100 % merinould i jaquardteknik, dvs. dobbeltstrik uden tråde på bagsiden ved flerfarvestrik.

Jakkerne skal håndvaskes forsigtigt og lægges ud på frottéhåndklæde til tørring. Der er leveringstid på 1 måned(i ferieperioder kan det blive en uge længere).

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: Viking Runejakke blaa
Periode: Vikingetid
Materiale: Merinould
Størrelse: Small, medium og large
Farver: Blå

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer