• Papegøjekande i porcelæn
    Papegøjekande i porcelæn

Papegøjekande i porcelæn

499,00 DKK

Sjov og anderledes papegøjekande, som i udtryk uden besvær kunne være en kopi fra kolonitiden. Europas overklasse længtes efter det eksotiske, der dukkede op fra fjerne egne af kloden. Det var selvfølgelig først og fremmeste krydderier og nydelsesvarer som kaffe, te og kakao. Men også de fremmedartede dyr, planter og folkeslag var borgerskabet nysgerrige efter.

Det gav sig naturligvis udtryk ved importerede tjenestefolk, udstoppede vilde dyr, men også brugsgenstande, overvældende pyntet med sære dyr, planter og frugter fra kolonierne.

Kanden vil give dit køkkenservice en upgrade med eksotisk særpræg og humor, ... og du kommer heller ikke til at falde over den i enhver møbel- eller livsstilsbutik. Det er sikkert.

Kanden er i glaseret porcelæn og kan påfyldes både varme og kolde drikke gennem et aftageligt låg bag på hovedet. Nå du skænker op, kom væsken ud gennem næbbet.

Kanden kan tåle opvaskemaskine og kan indeholde 1,1 liter.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39436
Materiale: Porcelæn
Mål (BxH) i cm: 15 x 27
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer