• Håndlavet japansk notesbog
    Håndlavet japansk notesbog

Håndlavet japansk notesbog

129,00 DKK

Her får du en lækker og unik notesbog, som er skåret og syet i hånden. Selve papiret er lavet af fibre, der stammer fra kozo-planten, der reproducerer sig selv fuldstændigt i løbet af et år. Det er den hvide indre bark, der koges og derefter, med hænderne, bankes ud til ark af papir.

Papiret reagerer specielt godt på fugt, hvilket betyder, at det er særligt velegnet til kalligrafi, gouache, akvarel og tuscher. Det er naturligt syrefrit og produceret med et meget lille fodaftryk på miljøet.

Den perfekte gave til en der holder af den fordybelsesproces, det er at skrive eller tegne.

Notesbogen fås med tre forskellige omslag.

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37410
Materiale: Papir
Mål (BxH) i cm: 11 x 16,3
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.