• Risvin - Shochu Sengetsu - 72 cl
    Risvin - Shochu Sengetsu - 72 cl

Risvin - Shochu Sengetsu - 72 cl

329,00 DKK

Sengetsu kan nydes bare med isterningr eller endnu bedre med Museumsbutikkens ’Viking Ice rocks’. Kan også bare fortyndes med varmt vand (så det bliver til den populære ’oyuwari’). Vinen har en behagelig smag og mild umami. Sandsynligvis den mest populære risvin i Japan. 

Sengetsu egner sig godt til grillet fisk og Nimono, en gryderet, som typisk består af basisingredienserne grøntsager, fisk, skaldyr eller tofu, enten enkeltvis eller i kombination i en sauce med bl.a. sake og soya.

Shochu Sengetsu har vundet guldmedalje ved Los Angeles Wine & Spirits Competition i 2013 

 

 

 

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36890
Mål (BxH) i cm: 7,7 x 25
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer