Risvin - Shochu Sengetsu - 72 cl

Sengetsu kan nydes bare med isterningr eller endnu bedre med Museumsbutikkens ’Viking Ice rocks’. Kan også bare fortyndes med varmt vand (så det bliver til den populære ’oyuwari’). Vinen har en behagelig smag og mild umami. Sandsynligvis den mest populære risvin i Japan.

Sengetsu egner sig godt til grillet fisk og Nimono, en gryderet, som typisk består af basisingredienserne grøntsager, fisk, skaldyr eller tofu, enten enkeltvis eller i kombination i en sauce med bl.a. sake og soya.

Shochu Sengetsu har vundet guldmedalje ved Los Angeles Wine & Spirits Competition i 2013

Mål (BxH) i cm: 7,7 x 25