To Go termoflaske til te - 350 ml

Varm indeni, men kølig uden på. Her får du en glasflaske med dobbelt glasvæg, så din frisklavede te forbliver varm, og du samtidig ikke brænder fingrene. Flasken kom med et todelt te-filter i rustfrit stål som sikrer, at der ikke kommer teblade i det du skal drikke. Der følger et lækkert neopren-etui med, som beskytter glasset mod slag. Flasken findes i to designs, - et med en elegant geisha og et med citrongræs.

Bør ikke puttes opvaskemaskinen eller mikrobølgeovnen.

Materiale: Glas, stål, plastik, neopren
Mål (BxH) i cm: 6,5 21