• Bæltetaske i kernelæder - brun
    Bæltetaske i kernelæder - brun

Bæltetaske i kernelæder - brun

798,00 DKK

Lækker og solid bæltetaske i brun kernelæder og en ”knap” af tand fra vildsvin. Tasken er håndlavet unika, hvorfor ikke to af dem er ens. Den er rigelig stor til mobiltelefon, nøgler og andre ikke-vikingeting, som man absolut må have med sig. Den fastgøres til ved hjælp af to kraftige stropper og flappen på tasken lukkes med en lædersnor.


Motivet på tasken er punslet og meget elegant vikingeornamentik, også kaldet urnes-stil, fra omkring det 11. århundrede, der ofte inkluderer smukke og organiske mønstre med motiver hentet fra plante- og dyreverdenen, typisk drager og slanger.

NB: Læderet får med tiden sin helt egen naturlige patina af vejr og vind, som er en del af læderets charme. Det er ikke meningen at læderet skal behandles eller ”renses”. Vælger du alligevel at behandle det, vil det ikke efterfølgende være muligt at drage hverken Museumsbutikken eller vores leverandør til ansvar for dette.


 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 151105
Materiale: Kernelæder
Mål (BxH) i cm: 19 x 14,5
Periode: Vikingetid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.

Relaterede varer