• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Flot håndlavet trækiste med metalbeslag - lille

En flot og rustik trækiste til pynt eller opbevaring af dine skatte!

De danske trækister i middelalderen var primært plankekister - trækister forstærket med jernbeslag. De var forsynet med vandrette og lodrette beslag fastgjort med nagler, dekoreret med jernsøm og sikret med solid lås foran, ligesom denne håndlavede trækiste på fødder.

Du kan fylde kisten og overraske dine venner med en spændende skattejagt i haven, eller du kan bruge den som imponerende gaveindpakning for penge - og smykkegaver.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Træ og metal
Mål (BxH) i cm: 10 x 8 x 7
Periode: Middelalder

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.