Globus fra opdagelsestiden med stander

Opdagelsestiden - en tid med hurtigere skibe, ny teknologi og en verden og et verdensbillede der ændrede sig med lynets hast. Her får du en kopi af verden, som man mente, den så ud i renæssancen.

Den er velegnet til at have hængende i et arbejdsværelse eller på juletræet. Den kommer i en fin gaveæske.

I denne sampak er også indkluderet en smuk stander udført i messing og rosentræ. Globus og stander sælges også separat. Når du køber dem sammen, sparer du 30 kroner.

Materiale: Plastik, papir, metal, nylon, træ
Mål (BxH) i cm: Globus: 8,5 cm i diameter; Stander: 11 x 17,5
Periode: Middelalder, renæssance