• Globusser af Jorden og Himlen
    Globusser af Jorden og Himlen

Globusser af Jorden og Himlen

199,00 DKK

Kopi af to globusser fremstillet af den hollandske kartograf og geograf Gerardus Mercator i 1551. I renæssancen var det almindeligt at globusser blev solgt i par: én, der beskrev Jorden, og én, der beskrev Himlen. Nye globusser blev så fremstillet, når nye områder eller himmellegemer blev opdaget.

Mercator var stærkt inspireret af Galileo, Tycho Brahe, Copernicus og Kepler. Han er manden bag en cylindrisk kortprojektion, kaldet Mercatorprojektion, og sammen med produktionen af kort og globusser, satte det på sin vis både ham og Holland … på verdenskortet.

Globusserne er velegnede til at have hængende i et arbejdsværelse eller på juletræet. De kommer i en fin gaveæske.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33210
Materiale: Plastik, nylon, metal
Mål (BxH) i cm: 8,5 cm i diameter
Periode: Middelalder, renæssance

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer