• Håndlavet æggebæger eller saltkar - Grønlandssæl
    Håndlavet æggebæger eller saltkar - Grønlandssæl

Håndlavet æggebæger eller saltkar - Grønlandssæl

149,00 DKK

Her får du et overraskende stykke kunsthåndværk. Et smukt, utraditionelt og håndlavet æggebæger eller saltkar udformet som et sødt sælhoved. Et sjovt og fint indslag til morgenbordet.

Æggebægeret er fremstillet hos et firma her i Europa, som har en meget lang tradition for håndlavede og håndmalede keramikprodukter i topkvalitet. Kanden er fremstillet i stentøj og kan gå i opvaskemaskinen.

Grønlandssælen findes i Nordatlanten og de arktiske have, og langs hele den grønlandske kyst på nær de områder, hvor der er fast is ud for det nordligste Grønland. Der findes anslået 11 millioner grønlandssæler på verdensplan, op mod ni millioner af dem menes af leve ud for Canadas østlige kyst.

OBS. Vær opmærksom på, at æggene der bruges, som minimum, skal være XL-æg, idet hullet i æggebægeret har en diameter på ca. 4,5 cm.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38098
Materiale: Stentøj
Mål (BxH) i cm: 6,5 x 7,5 x 10
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.