Håndlavet æske i lertøj med låg udformet som et mongolsk nomadetelt

Her får du et overraskende stykke kunsthåndværk. En fin lille æske med rød filtbund både ud- og indvendigt til at beskytte indhold og overflader.

Æsken skal forestille de mongolske nomaders traditionelle runde og kuppelformede telt, geren (på dansk en jurte). En ger består af filt overtrukket med hvidt lærredsstof og bundet med tov af hestehår. Om vinteren er de varme, mens de om sommeren er kølige at opholde sig i.

Æsken fås i forskellige farvekombinationer med rød, blå, orange og grøn. Hvis du ønsker nogle bestemt farver på din 'ger', så vil vi bedst muligt forsøge at imødekomme dem. Det gør du ved at skrive dit ønske til farvevalg i kommentarfeltet, når du er i check-out forløbet. Men vi kan desværre ikke give dig en endelig garanti for, at du får, hvad du beder om.

Æsken er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Bemærk: Æsken kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.

Materiale: Lertøj
Mål (BxH) i cm: Ø: 7,3 Højde: 6,5