• Håndlavet mælkekande - kamel
    Håndlavet mælkekande - kamel

Håndlavet mælkekande - kamel

199,00 DKK

En smuk, anderledes og håndlavet mælkekande udformet som et charmerende kamelhoved. Perfekt til din kolde eller varme mælk til kaffen og teen. Mælkekanden er fremstillet hos et firma her i Europa, som har en meget lang tradition for håndlavede og håndmalede keramikprodukter i topkvalitet. Kanden er fremstillet i stentøj og kan gå i opvaskemaskinen.

Kameler har deres hovedudbredelsesområde fra Kina i øst, over Mongoliet til Turkmenistan i vest Der er kun få hundrede vilde kameler tilbage. De findes i Gobiørkenen på grænsen mellem Mongoliet og Kina og var årsag til, at området blev fredet i 1975.

Kamel-kanden er relateret til vores særudstilling med titlen 'På Djengis Kahns stepper', som åbnede her d. 7. juni 2019.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35537
Materiale: Stentøj
Mål (BxH) i cm: 16 x 10
Periode: Nyere tid
Rumfang: 2,5 dl

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.