• Håndlavet penneholder eller urtepotte - isbjørn
    Håndlavet penneholder eller urtepotte - isbjørn

Håndlavet penneholder eller urtepotte - isbjørn

179,00 DKK

Her får du et overraskende stykke kunsthåndværk. En smuk, utraditionel og håndlavet penneholder udformet som et charmerende isbjørnehoved. Et sjovt og fint indslag til dit skrivebord, til værktøj, til dine små køkkenredskaber ... eller måske til dine krydderurter.

Penneholderen er fremstillet hos et firma her i Europa, som har en meget lang tradition for håndlavede og håndmalede keramikprodukter i topkvalitet. Kanden er fremstillet i stentøj og kan gå i opvaskemaskinen.

Isbjørnen er den største nulevende kødæder på landjorden. Den holder til ved kysten i polarområderne og spiser i øvrigt hvad den vil og kan komme til. Isbjørnens pels holder ekstra godt på varmen og det er derfor ikke muligt at se den med infrarøde kameraer.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37960
Materiale: Stentøj
Mål (BxH) i cm: Ø: 11 cm. x 10
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.