Håndlavet pudebetræk i gobelin med kanin i en dekorativ ramme

Dette smukke og eventyrlige pudebetræk med kanin imellem blomster og i en dekorativ ramme stammer fra et vægtæppe fra middelalderen. Et motiv, som på én gang er meget gammelt og særdeles nutidigt i sit udtryk. Gobelinpudebetrækket er vævet i en meget kraftig bomuldskvalitet, har en varm sandfarvet bagside med et lærredsagtigt udtryk. Du kan nemt skifte inderpude, da den er udstyret med en lynlås.

Pudebetrækket er fremstillet i Frankrig i høj kvalitet og med stolte håndværkstraditioner indenfor gobelinvævning.

Frankrig er gobelinernes hjemland. Navnet knytter sig til kvarteret Les Gobelins, hvor Henrik 4. oprettede et væveri. Vævning som teknik er meget langsommelig process og derfor er gobeliner meget kostbare. I Danmark deler Nationalmuseet og Kronborg en samling af gobeliner, hvorpå de danske konger er afbildet.

Bemærk: Pudebetrækket må kun renses. Vær desuden opmærksom på, at pudebetrækket sælges uden pude.

Materiale: Bomuld
Mål (BxH) i cm: 50 x 50
Periode: Middelalder

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.