Håndlavet pung i filtet uld - Grøn

Fin lille pung eller kosmetikpung håndlavet i 100% filtet uld. Pungen har motiv af et vikingeskib og lukkes med lynlås.

Når du køber dette produkt, er du samtidig med til at støtte et Fair Trade projekt i Nepal. Her er det med til at skabe indtægt og en god tilværelse for de lokale kvinder og deres familier i et af verdens fattigste lande. Håndlavet af nepalesiske kvinder.

Filten er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Ulden er meget slidstærkt, og der bliver ikke anvendt nogle former for affaldsuld. Ulden bliver farvet med farver, som er 100% AZO-fri.

OBS. Vær opmærksom på at produktet er håndlavet - hvert produkt er derfor unikt. Pungen kan rengøres forsigtigt med en fugtet klud og tåler ikke direkte sollys. Ikke egnet til børn under 3 år, da produktet indeholder små dele. Må kun anvendes under opsyn af en voksen.

Materiale: 100% uld
Mål (BxH) i cm: 15,5 x 13
Periode: Vikingetid

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.