Håndlavet taske med isbjørne i filtet uld

Flot og detaljeret skuldertaske med motiv af 2 isbjørne under en stjerneklar nattehimmel, hvor broderede stjerner og små fine perler glimter. Tasken er håndlavet i 100% filtet uld, har ét stort rum og lukkes med lynlås.

Isbjørnen er den største nulevende kødæder på landjorden. Den holder til ved kysten i polarområderne og spiser i øvrigt hvad den vil og kan komme til. Isbjørnens pels holder ekstra godt på varmen og det er derfor ikke muligt at se den med infrarøde kameraer.

Når du køber dette produkt, er du samtidig med til at støtte et Fair Trade projekt i Nepal. Her er det med til at skabe indtægt og en god tilværelse for de lokale kvinder og deres familier i et af verdens fattigste lande. Håndlavet af nepalesiske kvinder.

Filten er lavet af 100% uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Ulden er meget slidstærkt, og der bliver ikke anvendt nogle former for affaldsuld. Ulden bliver farvet med farver, som er 100% AZO-fri.

OBS. Vær opmærksom på at produktet er håndlavet - hvert produkt er derfor unikt. Tasken kan rengøres forsigtigt med en fugtet klud og tåler ikke direkte sollys. Ikke egnet til børn under 3 år, da produktet indeholder små dele. Må kun anvendes under opsyn af en voksen.

Materiale: 100% uld
Mål (BxH) i cm: 19,5 x 20 (Længde på skulderstrop: 49 cm)

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.