• Håndsmedet lysholder
    Håndsmedet lysholder

Håndsmedet lysholder

68,00 DKK

Smuk og rustik lysholder fra den tidlige middelalder i håndsmedet jern, som kan bruges både inde og ude, sommer og vinter. Som det kan ses af billedet, så bankes - i dette tilfælde - 4 lysholdere ind i eksempelvis et stykke træ med en hammer. Et dekorativt indslag i hyggekrogen, som borddekoration eller i sommerhuset, eller måske til jul og fejring af de 4 dage i advent.

Du kan også banke dem ind i et træ eller i en stolpe i haven, hvis vinden ikke er for kraftig, og få en spændende og usædvanlig aftenbelysning. Kun fantasien sætter grænser.

Lysholderne er håndlavede og kan derfor variere en smule i længden. Bestiller du mere end én lysholder, vil vi selvfølgelig tilstræbe at give dig lysholdere, som er lige lange. Og er de en smule forskellige i længden, så kan man selv rette dem til ved at banke den ene lysholder lidt længere ind i træet end den anden.

Anbefaling: Bank gerne med et stykke gammelt stof imellem hammer og lysholderen, når den skal bankes fast. Derved bevarer man bedre den samme ensartede overflade/udtryk på jernet, så det undgår at blive blankt lige dér, hvor man har ramt med hammeren. Det er dog ikke en nødvendighed.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37335
Materiale: Jern
Periode: Middelalder

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer