Håndvævet pudebetræk i gobelin med enhjørning

Dette smukke og eventyrlige pudebetræk med fabeldyret enhjørning i en indhegning stammer fra et vægtæppe fra middelalderen. Et motiv, som på én gang er meget gammelt og særdeles nutidigt i sit udtryk. Gobelinpudebetrækket er vævet i en meget kraftig bomuldskvalitet, har en varm sandfarvet bagside med et lærredsagtigt udtryk. Du kan nemt skifte inderpude, da den er udstyret med en lynlås.

Pudebetrækket er fremstillet i Frankrig i høj kvalitet og med stolte håndværkstraditioner indenfor gobelinvævning.

Frankrig er gobelinernes hjemland. Navnet knytter sig til kvarteret Les Gobelins i Paris, hvor Henrik 4. oprettede et væveri. Vævning som teknik er meget langsommelig process og derfor er gobeliner meget kostbare. I Danmark deler Nationalmuseet og Kronborg en samling af gobeliner, hvorpå de danske konger er afbildet.

Bemærk:
Pudebetrækket må kun renses. Vær desuden opmærksom på, at pudebetrækket sælges uden pude.

Materiale: Bomuld
Mål (BxH) i cm: 50 x 50
Periode: Middelalder

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.