• Kagespade i horn
    Kagespade i horn

Kagespade i horn

199,00 DKK

Gør kagebordet lidt mere enestående med en smuk kagespade udskåret i horn.

Horn er et naturmateriale og hvert kagespade er derfor unik og med sit eget mønster. Derfor får du et delikat stykke brugskunst, som du har glæde af hver dag og som ingen har magen til.

Mange af dem er også semitransparente og er ekstra smukke, når lyset skinner igennem.

Der er tale om dansk håndarbejde, og traditionen med at forarbejde kohorn kom til Danmark omkring 1815 og startede med produktion af skeer, som på det tidspunkt var det eneste spiseredskab på landet.

Anbefaling: Da horn er et naturmateriale, bør du rengøre det grundigt med vand og en blød opvaskebørste, inden du tager det i brug første gang. Brug gerne varmt vand, men aldrig kogende, det kan et naturmateriale som kohorn ikke holde til. Kagespaden bør også vaskes efter du har brugt den. Du må ikke bruge kemikalier eller sæbevand til rengøringen og horn tåler ikke maskinopvask. Bevar de flotte farver og glansen, ved at smøre kagespaden ind i almindelig spiseolie af og til.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36992
Materiale: Horn
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.