• Kagespade i horn
    Kagespade i horn

Kagespade i horn

178,00 DKK

Gør kagebordet lidt mere enestående med en smuk kagespade udskåret i horn.

Horn er et naturmateriale og hvert kagespade er derfor unik og med sit eget mønster. Derfor får du et delikat stykke brugskunst, som du har glæde af hver dag og som ingen har magen til.

Mange af dem er også semitransparente og er ekstra smukke, når lyset skinner igennem.

Der er tale om dansk håndarbejde og traditionen med at forarbejde kohorn kom til Danmark omkring 1815 og startede med produktion af skeer, som på det tidspunkt var det eneste spiseredskab på landet.

Anbefaling: da horn er et naturmateriale, bør du rengøre det grundigt med vand og en blød opvaskebørste, inden du tager det i brug første gang. Brug gerne varmt vand, men aldrig kogende, det kan et naturmateriale som kohorn ikke holde til. Kagespaden bør også vaskes efter du har brugt den. Du må ikke bruge kemikalier eller sæbevand til rengøringen og horn tåler ikke maskinopvask. Bevar de flotte farver og glansen, ved at smøre kagespaden ind i almindelig spiseolie af og til.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 150090
Materiale: Horn
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.